1. Handgereedschappen en Accessoires
  2. boorhamer

Onze top 10 met de beste boorhamers van 2024

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Een goede boorhamer is onmisbaar in elke klus, van klein tot groot. Maar met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te kiezen welke boorhamer het beste voor je is. Daarom hebben we de moeite genomen om de beste producten te selecteren en dit op een rijtje te zetten. Hier kun je de top 10 boorhamers vinden zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. We hebben elke boorhamer grondig onderzocht en alleen de beste selecteren, zodat je er van verzekerd bent dat je de beste boorhamer vindt die bij je past. Blijf dus lezen om te ontdekken welke boorhamer perfect is voor jouw werk.

Een boorhamer is voor veel mensen niet meer te missen. Als je veel zelf wilt doen is het belangrijk om de juiste boorhamer te hebben. Door dit te hebben kun je je klusjes zelf goed uit blijven voeren. Om je te helpen bij het vinden van de beste boorhamers hebben wij een top 10 met de beste boorhamers van 2024 voor je opgesteld. 

Door veel ervaringen op een rijtje te zetten hebben we een lijst met de beste boorhamers van 2024 op kunnen stellen. Als je een boorhamer wilt kopen kan deze top 10 boorhamers dan ook goed van pas komen. We hopen dat onze top 10 jou verder helpt in het maken van de keuze voor de juiste boorhamer voor jezelf.

Wat zijn de beste boorhamers?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de beste boorhamer kan vinden. Dit kan soms best lastig zijn. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden dat je het overzicht snel verliest. Daarom vinden wij het prettig om een top 10 boorhamers voor je samen te kunnen stellen. 

Om dit goed te kunnen doen, maken wij gebruik van verschillende ervaringen. Hieruit kunnen wij kijken naar de beste mogelijkheden voor in onze top 10. Om ervoor te zorgen dat je de beste boorhamer kunt vinden voeren wij ook eerst een boorhamer test uit. Door dit te doen, kunnen wij je een stuk verder helpen met het vinden van een boorhamer.

Onze boorhamer review - Ervaringen

Voordat je onze top 10 boorhamers zomaar aanneemt is het wel prettig om te weten waar wij de ervaringen precies vandaan halen. Deze komen namelijk niet zomaar ergens vandaan. De ervaringen halen wij uit een aantal bronnen. Om een zo onafhankelijk mogelijke lijst op te stellen, hebben wij specialisten in dienst die alle artikelen testen en kijken welke de beste zijn. 

Wij vinden niet alleen de mening van onze specialisten belangrijk. Zo kijken wij ook naar de boorhamers ervaringen van mensen die al een keer een boorhamer gekocht hebben. Hier halen wij ook veel informatie uit. Aan de hand van deze informatie is het aan ons om te kijken op welke volgorde wij de boorhamers zetten. De vraag: ‘Wat is de beste boorhamer?’ wordt hier dan ook beantwoord

Top 10 boorhamers

VONROC Boorhamer 1050W 4,5 Joule SDS plus 3 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels.

5/5
Deze VONROC boorhamer heeft maar liefst 1050W vermogen en 4,5 Joule aan slagkracht, waardoor deze boorhamer perfect is voor verschillende klussen. De 3 functies, boren, hamerboren en beitelen, zorgen voor een soepele voortgang van het werk. De boorhamer wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt voor het boren, zoals 3 SDS-plus betonboren, 2 SDS-plus beitels, een dieptestop, een stofkap, een extra handgreep en een opbergbox. Je kunt dus direct beginnen met je klus zonder dat je nog accessoires hoeft te kopen. Deze boorhamer van VONROC is eenvoudig in gebruik en heeft een handige elektrische koppeling, waardoor je moeiteloos kunt wisselen tussen de 3 functies. Daarnaast beschikt de boorhamer over een variabele toerentalregeling, waarmee je het toerental en de slagkracht kunt aanpassen aan verschillende materialen. Met deze boorhamer kun je dus gemakkelijk werken met hout, metaal, beton en keramische tegels.

BLACK+DECKER BEHS02K-QS Boorhamer Pneumatisch 800W Met accessoires in koffer.

5/5
Met de BLACK+DECKER BEHS02K-QS Boorhamer Pneumatisch 800W Met accessoires in koffer heb je een krachtige en veelzijdige boorhamer in handen. De 800W SDS-Plus klopboormachine met snoer laat je snel schakelen tussen de drie modi. De hamermodus is ideaal voor beitel- en beiteltaken zoals het verwijderen van tegels, de hamerboormodus is geschikt voor boortaken zoals het boren van gaten in muren voor schilderijen en curtian-rails, en de boormodus is perfect voor boren in hout en metaal. De twee en twintig joule motor biedt krachtige prestaties voor zware taken, terwijl de trigger met variabele snelheid een betere controle biedt tijdens het boren, hakken en beitelen. Met de accessoires in de koffer kunnen klussen worden gedaan in een mum van tijd. De koffer is bovendien handig om je boorhamer te vervoeren en op te bergen. Met de BLACK+DECKER BEHS02K-QS Boorhamer Pneumatisch 800W Met accessoires in koffer haal je een krachtig en veelzijdig gereedschap in huis dat je bij verschillende klussen goed van pas komt. De 2.2J motor biedt een snelle en gemakkelijke voltooiing van taken en de trigger met variabele snelheid zorgt voor de juiste controle. Daarnaast zorgen de accessoires in de koffer ervoor dat je klussen zo snel mogelijk gedaan kunt krijgen.

Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie incl. opbergkoffer en 6 acc.

5/5
Deze krachtige boorhamer is voorzien van een SDS-plus bevestigingssysteem waarmee je gemakkelijk verschillende boor- en beitelhulpmiddelen bevestigt. Dankzij de trillingsreductie kun je zonder zorgen langere tijd achter elkaar werken. Met de meegeleverde opbergkoffer en 6 accessoires is de Powerplus POWX1197 boorhamer 1500W 5J SDS plus trilling reductie klaar voor gebruik. Deze boorhamer is geschikt voor veel toepassingen zoals het boren in steen, beton, hout, metaal en meer. De boor heeft een maximaal toerental van 2.100 min-1 waardoor je snel en efficiënt je projecten kunt voltooien. Met de verwisselbare handgreep heb je altijd de juiste grip voor het werk. Bovendien is de boorhamer voorzien van een universele koppeling waardoor je verschillende accessoires op de boor kunt bevestigen.

Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J.

5/5
De Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J is een krachtige machine die het boren in beton of hard gesteente, licht breekwerk en het werken met een punt- of platte beitel mogelijk maakt. De combihamer is uitgerust met een krachtige 780 W motor, waardoor hij een hoog vermogen heeft. Hij is ook voorzien van een variabele snelheidsregeling, waardoor je de snelheid kunt aanpassen aan het materiaal dat je aan het boren bent. Daarnaast heeft de boorhamer een slagkracht van 2.7 joule, waardoor je zelfs de zwaarste materialen kunt doorboren. De boorhamer is ook voorzien van een SDS-Plus slagkop, waardoor je verschillende soorten boren kunt gebruiken. De boorhamer is verder uitgerust met een slimme koppelbegrenzer, waardoor je de boorhamer veilig kunt gebruiken. Als extra heeft de boorhamer ook een LED-lamp die je helpt bij het boren in donkere ruimtes.

Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W.

5/5
De Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W is de perfecte oplossing voor het boren, hameren en beitelen van verschillende materialen zoals beton, metselwerk, tegels, hout en metaal. De motor van 550 W levert voldoende vermogen om de 1,7 joule slagkracht te leveren die nodig is voor het pneumatische Bosch hamermechanisme. Met de SDS Plus boorhouder kunnen accessoires zonder gereedschap worden gewisseld en deze maakt ook het plaatsen van de boorhouderadapter mogelijk om boren met ronde schacht te gebruiken. De Vario Lock beitelfunctie biedt een optimale werkhoek door de mogelijkheid om 36 beitelposities te kiezen. Bosch elektronische toerentalregeling zorgt voor het juiste toerental voor het materiaal door middel van de drukgevoelige schakelaar. Deze boorhamer heeft een optimaal vermogen en een stevige constructie, waardoor hij ideaal is voor de meest veeleisende klussen en is gebouwd om lang mee te gaan.

Powerplus POWX1175 Boorhamer 1600W 5J SDS-Plus Trilling reductie Incl. opbergkoffer en 7 accessoires.

5/5
Met de Powerplus POWX1175 Boorhamer heb je een krachtige 1600W-boorhamer in handen. Deze boorhamer heeft maar liefst vier functies: hameren, boren, hamerboren en beitelen. Met de schakelaar kun je gemakkelijk van de ene functie naar de andere schakelen. De boorhamer heeft een vermogen van 1600W en is voorzien van een trillingsreductie. Verder is de boorhamer uitgerust met een dieptestop, waarmee je de juiste diepte bereikt. De Powerplus POWX1175 Boorhamer is ook nog eens compleet met een opbergkoffer en 7 accessoires. Met deze boorhamer ben je altijd verzekerd van de beste resultaten. Met deze stevige en krachtige boorhamer ben je voorzien van de meest professionele prestaties. Maar liefst 1600W aan vermogen, 4 functies, een trillingsreductie en een dieptestop: je krijgt het allemaal met de Powerplus POWX1175 Boorhamer.

FERM HDM1028 Boorhamer 850W 4.5J SDS Plus Softgrip Incl. 3 SDS boren, 2 SDS beitels en een stevige koffer.

5/5
Deze zeer krachtige boorhamer heeft niet alleen een hoog vermogen, maar ook een krachtig 4,5 Joule slagenergie. Dankzij deze krachtige combinatie van vermogen en slagenergie is de boorhamer geschikt voor het boren in vele verschillende materialen, zoals steen, beton, hout en metaal. Het handvat is voorzien van een comfortabele Softgrip, die ervoor zorgt dat de boorhamer gemakkelijk en comfortabel in de hand ligt. Daarnaast is de boorhamer voorzien van een anti-vibratie systeem, waardoor trillingen sterk worden verminderd. De FERM HDM1028 wordt geleverd met 3 SDS boren, 2 SDS beitels en een stevige koffer, waardoor u alles wat u nodig heeft bij de hand heeft. Met deze boorhamer bent u verzekerd van een professionele klus. De boorhamer is eenvoudig te bedienen en biedt een uitstekende prestatie bij het boren in diverse materialen.

Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader).

5/5
De Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is een krachtige en duurzame boorhamer. Met een slagkracht van 1.7 Joule en een slagfrequentie van 0-4.400 slagen per minuut, is deze boorhamer geschikt voor zware klussen. De 3-modus selectie schakelaar zorgt ervoor dat de gebruiker de boorhamer kan aanpassen aan de taak, variërend van het boren in hout tot het hakken in staal. Het toestel is ook uitgerust met een SDS+ boorkop, waardoor het gemakkelijk is om gaten te boren in verschillende materialen. Bovendien heeft het een dust-extraction-ready-systeem, waardoor het stof wordt opgevangen in een stofzak of -container. De Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is ook compatibel met alle 18V Li-Ion accu's uit het Makita accu platform, waardoor je de batterij kan wisselen met andere apparaten uit hetzelfde platform.

Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer op snoer 600 W.

5/5
De Bosch PBH 2500 SRE boorhamer is voorzien van een diepgaande elektronische prestatie-indicatie die de perfecte boorsnelheid en kracht geleverd door de machine aangeeft. De machine is ook uitgerust met een veiligheidskop en een zelfinstellende koppeling, die bij een te hoge weerstand voor een extra bescherming zorgen. Bovendien heeft de boorhamer een Softgrip-handgreep, waardoor je de machine comfortabel en veilig kunt bedienen. De boorhamer is uitgerust met een koppelinstelling en een SDS-plus-boorhouder. Hiermee kun je eenvoudig diverse accessoires verwisselen en kun je preciezer boren. De machine is ook voorzien van een vergrendeling van de kop, waardoor het wisselen van boor of frees gemakkelijk en eenvoudig is. Bovendien heeft de boorhamer een stofafzuiging, waardoor stof en schoonmaakwerk aanzienlijk wordt verminderd. De Bosch PBH 2500 SRE boorhamer is de ideale oplossing voor professionele en semiprofessionele klussers. De machine is eenvoudig te bedienen en biedt een uitstekende prestatie, zodat je zelfs het zwaarste werk met gemak kunt uitvoeren.

Powerplus POWX1195 Boorhamer 1500W 6J SDS-Plus Trilling reductie Incl. opbergkoffer en 6 accessoires.

5/5
Deze Powerplus POWX1195 Boorhamer is een krachtig en veelzijdig gereedschap dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Met een slagkracht van 6J en een vermogen van 1500W kan je gemakkelijk moeilijke materialen boren. Met de SDS-Plus technologie en trilling reductie heb je een betrouwbare, comfortabele en veilige boorhamer. Daarnaast is de boorhamer voorzien van een stevige opbergkoffer en 6 accessoires. In de koffer zit een boorhouder, een steunplaat, een hamermechanisme, een hamerwerktuig, een rondslijpschijf en een halfronde beitel. Deze accessoires zorgen voor nog meer mogelijkheden en bieden je de mogelijkheid om de boorhamer op verschillende manieren te gebruiken. Met de boorhamer kan je gemakkelijk verschillende materialen boren, hamerboren en beitelen, zoals baksteen, beton, hout, metaal, keramiek en plastic.

Onze laatste woord over de 10 boorhamers

We kunnen concluderen dat we weer een prachtige lijst met producten voor je op hebben kunnen stellen. In onze ogen hebben wij ook de beste boorhamer kunnen vinden. De top 10 boorhamers vergelijken is weer erg goed gegaan. Als je een boorhamers kopen wilt, kan deze top 10 goed van pas komen!

Daarnaast raden we ook aan om even op Doehetzelfartikelenboer.nl te kijken. Wij plaatsen regelmatig een top 10 met leuke artikelen om naar te kijken. Als je een product, zoals een boorhamer kopen wilt, kun je deze opzoeken op onze website!

Conclusie boorhamers top 10

Als je op zoek bent naar een goede en kwalitatief hoogwaardige boorhamer, is het fijn om te weten dat er verschillende goede opties zijn om uit te kiezen. We hebben de bovenstaande selectie gemaakt met de 10 beste boorhamers. We hopen dat de informatie die we in dit artikel hebben gepresenteerd, je heeft geholpen om een weloverwogen keuze te maken voor een boorhamer. Je hebt nu een goed beeld van de beste boorhamers die er op dit moment op de markt te verkrijgen zijn en je kunt er zeker van zijn dat je voor een goede kwaliteit kiest. Laten we hopen dat je een geschikte boorhamer vindt die aan al je behoeften voldoet.

 

Auteur

Moenniek
Moenniek

Ik ben Moenniek, een gepassioneerde klusser en reviewer. Mijn handen jeuken altijd om nieuwe “doe het zelf” producten uit te proberen – van elektrisch gereedschap tot verf en bouwmaterialen. Met elke review deel ik mijn praktijkervaring en eerlijke inzichten, zodat anderen met vertrouwen aan hun projecten kunnen beginnen. Mijn gereedschapsriem is mijn sidekick en mijn notitieblok mijn gids, terwijl ik de wereld van klussen en renoveren verken. Stap voor stap help ik medeklussers de juiste keuzes te maken en zelfverzekerd te creëren.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de boorhamers test

Om op een prettige manier een boorhamer te kunnen kopen, wil je natuurlijk wel weten waar wij de boorhamer ervaringen vandaan halen. Deze komen namelijk niet zomaar ergens vandaan. De ervaringen halen wij eigenlijk altijd uit belangrijke bronnen van ons. Wij hebben twee bronnen vanuit waar wij een top 10 boorhamers opstellen. 

De belangrijkste bron voor ons zijn toch echt wel onze specialisten. Onze specialisten zoeken alles goed voor ons uit en zetten alles voor ons op een rijtje. Daarnaast kijken wij ook naar de boorhamer ervaringen van mensen die de producten al gekocht hebben.

Natuurlijk is het ook handig om te weten hoe wij de volgorde bepalen. De volgorde bestaat vooral uit de kwaliteit van de producten. Eigenlijk komt het er op neer dat wij het product op nummer 1 meer aanraden dan nummer 10. Wij zoeken altijd de beste artikelen voor in een top 10. Daarom komt het regelmatig voor dat het allemaal goede producten zijn. 

Daarom is het handig om de top 10 boorhamers als een richtlijn te gebruiken. Je kunt zelf een keuze maken of de nummer 1 of de nummer 6 nou goed bij je past. Door hiernaar te kijken, krijg je het product dat het beste bij jezelf past.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het product niet bevalt. Helaas is dit niet iets waar wij heel veel mee kunnen. Dit komt omdat wij samenwerken met andere bedrijven. Wij stellen alleen een top 10 boorhamers op zodat jij de beste boorhamer voor jezelf kunt vinden. 

Als het product niet bevalt, is het handig om even bij het bedrijf waar je het product koopt te kijken hoe het gaat met retour sturen. In de meeste gevallen moet dit binnen 14 dagen gedaan worden. Voor de precieze regeling is het belangrijk om op de website van de aanbieder te kijken!

Na ons onderzoek vinden wij deze boorhamer de best geteste: VONROC Boorhamer 1050W 4,5 Joule SDS plus 3 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels.. Alle boorhamers zijn goed maar dit is wel de best geteste boorhamer op basis van onze vergelijking.

 

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023

De mogelijkheid om creatief te zijn

Doe-het-zelf artikelen zijn cruciaal omdat ze creativiteit bevorderen, kosten besparen en empowerment stimuleren. Ze laten mensen taken uitvoeren en projecten realiseren met eigen vaardigheden en inzichten.